Stamceltherapie

Wat is stamceltherapie en hoe werkt het?

Stamceltherapie is een nieuwe techniek om haargroei te creëren bij zowel mannen als vrouwen met dunner wordend haar. Met een speciaal hiervoor ontworpen apparaat, wordt een vloeibaar product voorzichtig ingebracht. Deze stamcelpreparaten activeren uw eigen haargroei, maken wenkbrauwen voller, haren donkerder en dikker.

Stamcellen kopiëren het weefsel waarin ze terecht komen. Het speciale aan stamcellen is het gegeven dat zij alle soorten weefsel kunnen vormen.

Door middel van stamceltherapie ontstaat haargroei. Het is een natuurlijke behandeling die een haartransplantatie overbodig maakt. Deze methode is niet alleen geschikt voor de hoofdhuid, maar bijvoorbeeld ook voor vollere wenkbrauwen. Hierdoor zijn wenkbrauwpotloden verleden tijd.

Wanneer kan Stamceltherapie een oplossing zijn:

dunner wordend haar
dunner wordende wenkbrauwen

Hoe voelt Stamceltherapie?

Omdat de prikjes oppervlakkig zijn wordt dit niet als pijnlijk ervaren. De behandeling is dus voelbaar, maar pijnloos en 100% veilig.

Waar kan Stamceltherapie worden toegepast?

De behandelplaatsen zijn: hoofdhuid en wenkbrauwen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en hoe lang duurt een behandeling:

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het gedeelte dat wordt behandeld. Voor de hoofdhuid is dat minimaal 4 en kan oplopen tot 10 behandelingen. Bij wenkbrauwen zijn 5 behandelingen nodig voor het creëren van een mooie volle wenkbrauw. Voor het beste resultaat wordt er verzocht tussen de behandelingen 4 weken te laten voor de volgende behandeling. Een behandeling duurt circa 30 minuten.

Na de Stamceltherapie behandeling:

Na een behandeling met Stamceltherapie is het behandelde gebied een beetje rood. De huid kan jeuken en licht branderig aanvoelen.

Het effect van Stamceltherapie:

Het effect van Stamceltherapie is meestal rond de vierde behandeling het meest zichtbaar. De haartjes beginnen dan echt te groeien en zorgen voor een zichtbaar voller resultaat.

Vollere haardos
Dichtbegroeide wenkbrauwen

De voordelen van Stamceltherapie zijn:

Geen lichaamsvreemde stoffen
Zichtbaar resultaat
Natuurlijk resultaat
Minimale pijnsensatie
Veilig apparaat
De prijs

De prijs is €150,- euro per behandeling van het hoofd (4 á 10 behandelingen zijn voldoende), en €75,- euro per behandeling van de wenkbrauwen (5 behandelingen zijn voldoende).
Wilt u hier graag informatie over, kunt u hier uiteraard contact over opnemen. Eventueel kan er een consult plaatsvinden om u hier zo concreet mogelijk een indicatie van te geven.